Hoe blijft het gezellig tijdens deze mini lockdown?

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 13:01

Iedereen heeft weleens momenten dat je even niks over Corona wilt horen. Die momenten heb ik ook. Soms maakt het me bang. Ben je ineens verkouden of een familielid heeft corona. Dat is nu bij mij het geval. Gelukkig haal ik veel energie uit het werk in mijn praktijk en staan er hele leuke dingen op de agenda. Mits de omstandigheden het toelaten. Zo wordt binnenkort een inloopspreekuur uitgebreid van 1 naar 2 avonden. Heb ik fantastische ideeën voor kookfilmpjes/foto's/recepten. 

Als tip wil ik iedereen en vooral de thuiswerkers meegeven; blijf lekker bewegen en let op je eten. Vind je dat lastig? Dan kun je altijd bij me terecht! Samen kunnen we dan eens kijken waar je tegen aanloopt. 

Tot slot; blijf lief voor elkaar en zorg voor elkaar!     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.